3Dconnexion SpaceNavigator Notebook 3DX-700034

Yorum Yap
Stok Kodu
3DX-700034
Piyasa Fiyatı
449
Fiyat
135,00 EUR + KDV
* 607,54 TL den başlayan taksitlerle!!
5.651,52 TL
Hızlı Gönderi
Garantili Ürün
 
 
Superior 3D Navigation

SpaceNavigator for Notebooks' patented 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) sensor is specifically designed to manipulate digital content or camera positions. Simply push, pull, twist or tilt the 3Dconnexion controller cap to intuitively pan, zoom and rotate, while your other hand simultaneously uses your existing mouse to select, create or edit.

Easy to Use
Each of SpaceNavigator for Notebook's two buttons opens its own radial menu1 providing convenient mouse-click access to four application commands. 
Create your own menus in seconds or choose from presets designed to take SpaceNavigator for Notebook's capabilities further than ever.
 

3DxWare® 10
3DxWare 10 allows you to customize and optimize your SpaceNavigator for Notebooks for peak performance.
Easily tailor settings and buttons to your application and needs. Take advantage of exciting new features. Design, create and navigate in brave new ways.
 
The Traveler's Best Friend
At two thirds the size and half the weight of its desktop cousin (SpaceNavigator), the SpaceNavigator for Notebooks is ideal for users who want a lighter device to transport from A to B.  
And no matter how messy the trip gets, it keeps itself looking good thanks to the supplied protective travel case.


SpaceNavigator Notebook modeli 3B tasarımcılar için mükemmel bir mobil arkadaştır.

Sürekli mobil olan kişiler için özel geliştirilmiş olan SpaceNavigator notebook modeli, masaüstü modelin sadece yarısı ağırlığındadır. Daha az yer kaplar ve özel çantasının içinde kolaylıkla taşınır.

 

Üstün 3D Navigasyon Deneyimi

SpaceNavigator her boyutta kolay navigasyonu destekler. SpaceNavigator ile, modelinizi her şekilde konumlandırırsınız - döndürme, kaydırma, yakınlaştırma, akıcı hareketler. 3D mouse geleneksel mouse’lara eşlik edecek şekilde, boş olan el aracılığıyla kullanılıyor. Mouse için olan eliniz, eş zamanlı olarak modeli düzenlemek ya da menü seçimleri yapmak için özgür.

 

Sanal Uzantınız

3D modellerinizi kontrol etmek için SpaceNavigator 3D Mouse kullanmak, onları elinizde tutmak kadar kolay. Özel tuşuna parmak uçlarınızla yapacağınız hafif hareketler, 3D objelerinize keskin ve kolay kontrol imkanı sunar.

Her Bütçe İçin

Rekabetçi bir fiyatta, ideal bir giriş seviyesi 3D mouse.

 

Güçlü, Kullanımı Kolay

3D deneyiminin tadını çıkarmak isteyen herkes için, gelişmiş 3D navigasyon.

 

Teknik Özellikler:
• 3Dconnexion patentli 6-serbestlik-derecesi teknolojisi
• İki adet standart 3B Mouse Tuşu (Fit/Menu)
• Boyutlar (UxGxY): 68mm x 68mm x 46mm / 2.7” x 2.7” x 1.8”
• Ağırlık: 250g / 0.55lb
• 2 yıl garanti

Minimum Sistem Gereksinimleri:
• Windows XP Professional SP2 (x86)
• Windows XP Professional x64 Edition
• Windows Vista (bütün sürümler)
• Windows 7 (bütün sürümler)
• Mac OS X 10.4.6 veya yukarısı
• Linux Redhat Enterprise WS 4, SuSE Linux 9.3
• Sun Solaris 8 (SPARC), Sun Solaris 10 (x64), AIX 5.2 ML04, HP-UX 11
• USB yuvası

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
3Dconnexion SpaceNavigator Notebook 3DX-700034 3Dconnexion SpaceNavigator Notebook 3DX-700034, 5.651,52 TL, 5.651,52 TL, 3D Connection Mouse, Notebook 3D Mouse için 3Dconnexion 3DX-700034 SpaceNavigator bilimsel eserlerde hemen teslim 2 yıl garantili ürün., , Wacom Grafik Tablet, Adobe, 3D Mouse, Pantone Tekstil, Pantone grafik, ral, ncs renk katalogları Yetkili Satıcısı; Tasarım Kitapları, Grafik, Reklam, Mimarlık, İç Mimarlık, Tekstil, Moda, Fotoğraf, Sanat, Kitap ve Dergilerinin Satış Mağazası, 3Dconnexion Space, 3Dconnexion Space 3DX-700034
3Dconnexion SpaceNavigator Notebook 3DX-700034

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.